Neem contact op 0615 50 72 52

BHV cursus 1 dag

BHV cursus volgen in 1 dag bij Operam. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van BHV cursussen en trainingen. Wil jij in 1 dag een BHV cursus volgen? Bij Operam kan dit zonder voorbereiding. Wij bieden de BHV cursus aan door heel Nederland, waardoor er altijd een BHV cursus bij jou in de buurt is. De cursus wordt gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs.

Binnen 1 dag BHV’er worden

Bij Operam leer je tijdens de BHV cursus in 1 dag alle taken van een BHV’er. Hierbij kun je denken aan de volgende taken:

  • Verlenen van eerste hulp bij ongevallen
  • Beperken en bestrijden van brand
  • In noodsituaties alarmeren en evacueren van alle personen in het gebouw
  • Beperken van gevolgen van ongevallen

De BHV cursus

Een BHV cursus zorgt ervoor dat jij effectief kunt handelen bij een calamiteit. Dankzij de BHV cursus leer je belangrijke punten te analyseren en evalueren en hoe jij met hulpdiensten moet communiceren. Na het volgen van de cursus ben jij in staat om eerste hulp te verlenen en mensen te reanimeren.

Binnen 1 dag kun jij al BHV Basis gecertificeerd zijn. Wij bieden BHV cursussen zowel voor particulieren als zakelijke klanten aan. Je kunt de BHV cursus in heel Nederland volgen bij Operam. Wij verzorgen diverse BHV cursussen verspreid door heel Nederland. Kies je voor de BHV cursus van Operam, dan kies je voor kwaliteit en een garantie op een goede gecertificeerde bedrijfshulpverlener.

Laagdrempelige BHV cursus

De Arbowet verplicht dat ieder bedrijf met personeel een BHV’er heeft. Een BHV’er is een medewerker binnen het bedrijf die eerste hulp biedt bij calamiteiten. Er moet altijd minimaal één BHV’er aanwezig zijn binnen een bedrijf. De BHV cursus van Operam is hier ideaal voor. De BHV cursus is laagdrempelig en er zijn geen voorbereidingen nodig. Binnen een dag kan jij het BHV certificaat al hebben. Meld je gemakkelijk aan via de website.

Wij bieden ook BHV cursussen aan voor mensen hun certificaat al hebben behaald en een herhalingstraining willen volgen. Wil jij een BHV cursus volgen? Ga dan naar de BHV basis, BHV herhaling of BHV in company cursus. Voor vragen kun je bellen naar 085 – 0645166 of ons contactformulier invullen.

Neem contact op

Nieuws

Operam Opleidingen wordt Crescendo!

Na uitgebreide gesprekken is onlangs overeengekomen dat met ingang van 1 juli 2019 alle opleidingsactiviteiten van Operam worden overgenomen door Trainingscentrum Crescendo.

 

>>
 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Trainingscentrum Crescendo
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

KvK: 64730646

0615 50 72 52


Contact