Neem contact op 0615 50 72 52

BHV cursus Hoofddorp

De BHV cursussen van Operam worden ook gegeven in Hoofddorp. Deelnemers kunnen ons via onze website aanmelden voor de BHV cursus in Hoofddorp. Het is volgens de Arbowet verplicht om minimaal 1 bedrijfshulpverlener in het bedrijf te hebben. Dankzij de Operam BHV cursus kan u al binnen 1 dag BHV gecertificeerd zijn.

BHV cursus 1 dag in Hoofddorp

Het is mogelijk om een 1-daagse BHV cursus van Operam in Hoofddorp te volgen. Tijdens de dag leert u hoe goed en snel te handelen bij een ongeluk of calamiteit. U leert belangrijke onderdelen te analyseren en evalueren en hoe u met hulpdiensten moet communiceren.

Na de 1-daagse BHV cursus in Hoofddorp kunt u eerste hulp verlenen, mensen reanimeren, een beginnende brand blussen en het ontruimingsplan in werking stellen en begeleiden.

Rond u de BHV cursus in Hoofddorp met een voldoende af? Dan ontvangt u een certificaat en een pas van Operam. Bij de BHV cursus in Hoofddorp is de lunch, koffie en thee inbegrepen.

Laagdrempelige BHV cursus in Hoofddorp

De BHV cursus in Hoofddorp van Operam is geschikt om uw werknemers van uw bedrijf binnen 1 dag BHV gecertificeerd te maken. De cursus is laagdrempelig en goed bereikbaar voor mensen in Hoofddorp. Voor de BHV cursus zijn geen voorbereidingen nodig. Hierdoor haalt u snel en gemakkelijk binnen 1 dag uw BHV certificaat in Hoofddorp.

Wij bieden ook BHV cursussen aan voor mensen die hun certificaat al hebben en een herhalingstraining willen volgen. Wilt u een BHV cursus volgen in Hoofddorp? Klik dan hieronder om u direct aan te melden. Voor vragen kunt u bellen naar 085 – 0645166 of ons contactformulier invullen.

 

Neem contact op

Nieuws

Operam Opleidingen wordt Crescendo!

Na uitgebreide gesprekken is onlangs overeengekomen dat met ingang van 1 juli 2019 alle opleidingsactiviteiten van Operam worden overgenomen door Trainingscentrum Crescendo.

 

>>
 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Trainingscentrum Crescendo
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

KvK: 64730646

0615 50 72 52


Contact
65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer