BHV Cursus Hoorn

Wil jij een BHV cursus volgen in Hoorn? Dan ben je bij Operam opleidingen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van BHV cursussen en trainingen in Hoorn en omgeving. Wil jij een BHV cursus volgen in Hoorn? Bij Operam kan dit zonder voorbereidingen. De BHV cursus wordt gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs.

BHV cursus volgen in Hoorn

De BHV cursus in Hoorn zorgt ervoor dat jij een goedgetrainde bedrijfshulpverlener wordt. Tijdens deze dag leer jij wat je moet doen en hoe snel te handelen bij een calamiteit. Je leert tijdens de BHV cursus in Hoorn belangrijke punten te analyseren en evalueren en hoe met hulpdiensten te communiceren. Na deze cursus weet jij hoe je eerste hulp moet verlenen, mensen kan reanimeren, maar ook hoe je een beginnende brand moet blussen en het ontruimingsplan in werking te stellen en begeleiden.

Binnen 1 dag BHV gecertificeerd in Hoorn

Jij kan al binnen een dag het BHV certificaat halen bij Operam in Hoorn. Rond jij de opleiding af met een voldoende? Dan krijg je een BHV certificaat met pas van Operam. Bij de BHV cursus in Hoorn zijn lunch, koffie en thee inbegrepen. Het is mogelijk om de BHV cursus in Hoorn op locatie te volgen, incompany of particulier.

Laagdrempelige BHV cursus Hoorn

De Arbowet stelt verplicht dat ieder bedrijf met personeel een BHV’er in het pand heeft. De BHV’er verleent eerste hulp bij calamiteiten. Er moet altijd één BHV’er aanwezig zijn in het bedrijf in Hoorn. De BHV cursus in Hoorn van Operam is hier perfect voor. De BHV cursus is laagdrempelig en goed bereikbaar voor mensen in Hoorn. Daarnaast zijn er geen voorbereidingen voor de cursus nodig, waardoor jij gemakkelijk en snel binnen 1 dag jouw BHV certificaat in Hoorn kan halen.

Wij bieden ook BHV cursussen aan voor mensen die hun certificaat al hebben en een herhalingstraining willen volgen. Wil jij een BHV cursus volgen? Ga dan naar de BHV basisBHV herhaling of BHV in company cursus. Voor vragen kun je bellen naar 085 – 0645166 of ons contactformulier invullen.

Neem contact op

Nieuws

Operam gaat verhuizen

Wij groeien! En daarmee groeien wij uit ons jasje. Het is daarom tijd om ons oude pand te verlaten. Operam verhuist en wel naar Reaal 28A in Hoorn, in dit pand is meer ruimte én een groter leslokaal.

>>
 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Operam Opleidingen & HR advies
Reaal 28A
1628 RB Hoorn

KvK: NL58998004

085-0645166


Wij zijn ook in de avonden en weekenden voor vragen bereikbaar op 06-50234441! 

Operam gaat verhuizen! Wij zijn sinds kort te vinden aan Reaal 28A in Hoorn.

Contact
65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer