Neem contact op 0615 50 72 52

BHV cursus voor particulieren

De BHV cursus voor particulieren van Operam is zeer toegankelijk en biedt jou de mogelijkheid om binnen 1 dag jouw BHV certificaat te halen. Operam is gespecialiseerd in het geven van BHV cursussen en trainingen voor particulieren. Dit doen wij in diverse plaatsen zoals Hoorn, Hoofddorp en Lisse. Wil jij jouw BHV certificaat snel halen? Volg dan de BHV cursus voor particulieren van Operam.

BHV cursus voor particulieren volgen

Dankzij de BHV cursus voor particulieren word jij een goedgetrainde bedrijfshulpverlener. Tijdens de BHV cursus leer jij wat je met doen en hoe je snel handelt bij een calamiteit. Je leert tijdens de cursus voor particulieren belangrijke punten te analyseren en evalueren. Ook leer je tijdens de BHV cursus voor particulieren hoe met de hulpdiensten te communiceren. Na de cursus weet jij hoe je eerste hulp moet verlenen, mensen moet reanimeren, hoe je een beginnend brandje blust en hoe je een ontruimingsplan in werking te stellen en begeleiden.

Binnen 1 dag BHV cursus voor particulieren gehaald

Al binnen 1 dag kun jij als particulier BHV Basis gecertificeerd zijn. Wanneer jij de opleiding met een voldoende afrondt, ontvang je een BHV Basis certificaat met pas van Operam. Bij de BHV cursus voor particulieren zijn lunch, koffie en thee inbegrepen. Wij bieden de BHV cursus voor particulieren aan en bieden jou de mogelijkheid om bedrijfshulpverlener te worden.

De BHV cursus voor particulieren van Operam is laagdrempelig en wordt door heel Nederland gegeven. Er zijn geen voorbereidingen nodig. Hierdoor heb jij gemakkelijk en snel binnen 1 dag jouw BHV cursus certificaat gehaald.

Wil jij als particulier jouw BHV Basis certificaat halen? Klik dan hieronder om je direct in te schrijven als particulier voor de BHV cursus. Voor vragen kun je bellen naar 085 – 0645166 of het contactformulier invullen.

Neem contact op

Nieuws

Operam Opleidingen wordt Crescendo!

Na uitgebreide gesprekken is onlangs overeengekomen dat met ingang van 1 juli 2019 alle opleidingsactiviteiten van Operam worden overgenomen door Trainingscentrum Crescendo.

 

>>
 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Trainingscentrum Crescendo
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

KvK: 64730646

0615 50 72 52


Contact
65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer