BHV’er worden of uw certificaat verlengen?

Schrijf u dan snel in voor de BHV cursus van Operam Opleidingen!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is daarom heel belangrijk dat er goedgetrainde bedrijfshulpverleners zijn. Zij kunnen het verschil maken tijdens een calamiteit, soms zelfs tussen leven en dood. Als er iets gebeurt, moet er snel en adequaat worden gehandeld. Alleen zo kan schade en letsel bij personen zoveel mogelijk beperkt worden. Wilt u ook het verschil maken en BHV’er worden? Meldt u dan snel aan! 

Operam Opleidingen biedt BHV cursussen aan tegen zeer scherpe prijzen. U wordt praktijkgericht, deskundig en snel opgeleid tot BHV’er. Het examen, een erkend certificaat en een pas zitten bij de cursus inbegrepen, u heeft geen onverwachte extra kosten. Tijdens de BHV cursus krijgt u een lunch, koffie en thee, dus u hoeft er alleen maar voor te zorgen dat u er bent. Het is ook mogelijk om alleen een examen te doen om een certificaat te verlengen. De BHV opleidingen worden zowel particulier als incompany aangeboden.

Arbowet

Er is in de Arbowet vastgelegd dat er in organisaties altijd één of meer bedrijfshulpverleners aangesteld moeten worden. Het is de verantwoordelijkheid van de organisatie om de veiligheid van het personeel en de klanten te waarborgen. Bij brand of een andere calamiteit moet er zo snel mogelijk en doeltreffend door BHV’ers ingegrepen worden om de gevolgen van de calamiteit zoveel mogelijk te beperken. 

Als BHV’er is het belangrijk om up-to-date te blijven, want de ontwikkelingen staan niet stil. Met de cursus BHV Herhaal frist u kennis op en verlengt u het certificaat met één jaar. Hiermee voldoet u aan het bindende advies van de Arbowet. Zo kunnen u en uw collega’s weer veilig aan het werk. Zo is elke organisatie verzekerd van goed opgeleide bedrijfshulpverleners die snel kunnen ingrijpen en dat ook kunnen blijven doen.

Code 95

Bent u als vrachtwagenchauffeur werkzaam in de EU? Dan heeft u code 95 nodig. Deze code is 5 jaar geldig en kan verlengd worden door opleidingen te volgen. U kunt hiervoor de BHV opleidingen van Operam Opleidingen volgen. Deze BHV cursussen tellen namelijk mee voor uw code 95. De code is opgesteld omdat goed opgeleide chauffeurs voor meer veiligheid op de weg zorgen. Bovendien zijn ze productiever omdat ze breder opgeleid en dus breder inzetbaar zijn.

Wat leer je?

In de cursus BHV Basis van Operam Opleidingen wordt geleerd hoe u doelgericht en effectief kunt handelen bij een calamiteit. Zo leert u belangrijke punten te analyseren en evalueren en hoe u daarover met hulpdiensten moet communiceren. Ook kunt u na het volgen van deze BHV cursus eerste hulp verlenen en mensen reanimeren met en zonder AED. Ook een beginnende brand blussen en het ontruimingsplan in werking stellen en begeleiden hoort daarbij. Hiermee voldoet u aan de drie hoofdtaken zoals benoemd in de Arbowet. 

In de opleiding BHV Herhaal wordt uw kennis over EHBO, reanimatie en evacuatie opgehaald en wordt er extra aandacht gegeven aan hoe u moet ingrijpen bij noodsituaties. Natuurlijk wordt er ook ingegaan op de laatste ontwikkelingen. Zo blijven uw kennis en vaardigheden up-to-date en weet u altijd hoe te handelen bij calamiteiten.

Hoe lang duurt een cursus en wat kost het?

De cursus BHV Basis is al met één dag voltooid. De kosten bedragen €130,-, inclusief een gratis E-book. Als u liever een papieren versie van het boek wilt hebben, dan kan dat. Deze is voor €25,- los te bestellen. Dit geldt ook voor de cursus BHV Herhaal. Deze opleiding duurt slechts een halve dag en volgt u al voor €80,-. Als u de opleidingen voldoende afrondt , krijgt u een certificaat met een pas van Operam Opleidingen.

Inschrijven of meer weten?

U kunt zich voor deze opleidingen direct hier inschrijven. Heeft u vragen, opmerkingen of meer informatie nodig over wat wij kunnen betekenen? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0645166 of vul ons contactformulier in.

 

 

Neem contact op

Contact

Operam Opleidingen & HR advies
Reaal 28A
1628 RB Hoorn

KvK: NL58998004

085-0645166


Wij zijn buiten kantoortijd en in het weekend bij noodgevallen bereikbaar op 06-50234441.

 

Contact
65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer