Neem contact op 0615 50 72 52

Code 95 Cursus Alkmaar

Voor een Code 95 cursus in Alkmaar bent u bij Operam Opleidingen aan het juiste adres. Voor een breed pakket aan code 95 Cursussen ben je bij ons aan het juiste adres. Met de code 95 toon jij aan dat je vakbekwaam bent. Operam heeft verschillende praktijk en theorie opleidingen in Alkmaar voor code 95. Zowel voor de eerste keer Code 95 cursus als nascholing voor Code 95, bieden wij cursussen aan in Alkmaar.

Groot aanbod Code 95 cursussen in Alkmaar.

De code 95 cursussen in Alkmaar worden gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs. Tijdens de cursus voor Code 95 leer je de volgende onderdelen:

  • Zorgen voor eigen veiligheid en die van omstanders bij verkeersincidenten
  • Spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp verlenen
  • Een beginnende brand blussen
  • Hoe er gehandeld moet worden bij een incident op de weg

Jij wordt deskundig, praktijkgericht en snel opgeleid, zodat jij over de juiste certificaten beschikt en veilig aan het werk kunt. Bij de Code 95 cursus in Alkmaar zijn de lunch, koffie en thee inbegrepen.

Operam Opleidingen biedt de volgende Code 95 opleidingen aan in Alkmaar:

Complete Code 95 cursus in Alkmaar

Dankzij de Code 95 cursus van Operam kun jij aantonen dat je vakbekwaam bent en bepaalde werkzaamheden uit kan voeren. De Code 95 cursus in Alkmaar bestaat uit twee onderdelen: een basiskwalificatie en de verplichte nascholing. Ben jij bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur en moet jij jouw Code 95 halen? Dan biedt Operam diverse Code 95 cursussen aan voor jou in Alkmaar. Met een Code 95 aanduiding wordt er op het rijbewijs getoond dat jij vakbekwaam bent. Ben jij geslaagd voor de Code 95 cursus in Alkmaar van Operam? Dan kan jij hulpverlening bieden bij verkeersincidenten, EHBO verlenen en weet jij om te gaan met brandsituaties.

Code 95 halen in Alkmaar?

Wil jij jouw Code 95 halen in Alkmaar. Bekijk dan hier de verschillende praktijk- en theorieopleidingen voor Code 95 in Alkmaar. Meld je snel aan via deze pagina. Voor meer informatie kun je bellen naar 085 – 0645166 of ons contactformulier invullen.

Neem contact op

Nieuws

Operam Opleidingen wordt Crescendo!

Na uitgebreide gesprekken is onlangs overeengekomen dat met ingang van 1 juli 2019 alle opleidingsactiviteiten van Operam worden overgenomen door Trainingscentrum Crescendo.

 

>>
 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Trainingscentrum Crescendo
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

KvK: 64730646

0615 50 72 52


Contact