Neem contact op 0615 50 72 52

Code 95 Cursus Den Haag

Code 95 cursus volgen in Den Haag? Bij Operam vind je een afwisselend pakket aan Code 95 cursussen en opleidingen. Onze Code 95 cursus in Den Haag bestaat uit diverse soorten rijvaardigheidstrainingen, de cursus gevaarlijke stoffen en heftruck. Wil jij jouw Code 95 halen of heb je nascholing nodig voor code 95 in Den Haag? Kies dan voor Operam Opleidingen.

Complete Code 95 cursus in Den Haag

Met de code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent. Ben jij bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur? Dan is het verplicht om de Code 95 cursus te volgen. Met een Code 95 aanduiding wordt op het rijbewijs getoond dat jij vakbekwaam bent. De Code 95 cursus in Den Haag bestaat uit twee onderdelen: een basiskwalificatie en verplichte nascholing. De Code 95 cursus is bedoeld om beroepschauffeurs die tijdens hun werk te maken krijgen met EHBO- of brandsituaties, te laten weten wat zij moeten doen. De chauffeur moet hulpverlening kunnen bieden bij verkeersincidenten.

Code 95 cursus volgen

De code 95 cursussen in Den Haag worden gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs. Tijdens de cursus leer je de volgende onderdelen:

  • Zorgen voor eigen veiligheid en die van omstanders bij verkeersincidenten
  • Spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp verlenen
  • Een beginnende brand blussen
  • Hoe er gehandeld moet worden bij een incident op de weg

Jij wordt deskundig, praktijkgericht en snel opgeleid, zodat jij over de juiste certificaten beschikt en veilig aan het werk kunt. Bij de Code 95 in Den Haag zijn lunch, koffie en thee inbegrepen.

Operam Opleidingen biedt de volgende Code 95 opleidingen aan in Den Haag:

Bekijk de verschillende praktijk- en theorieopleidingen voor code 95 van Operam in Den Haag. Wil jij Code 95 cursussen volgen in Den Haag en omgeving? Meld je snel aan via deze pagina. Bel voor meer informatie naar 085 - 0645166 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Nieuws

Operam Opleidingen wordt Crescendo!

Na uitgebreide gesprekken is onlangs overeengekomen dat met ingang van 1 juli 2019 alle opleidingsactiviteiten van Operam worden overgenomen door Trainingscentrum Crescendo.

 

>>
 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Trainingscentrum Crescendo
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

KvK: 64730646

0615 50 72 52


Contact