Neem contact op 0615 50 72 52

Code 95 Cursus Hoofddorp

Bent u chauffeur van beroep? Code 95 is inmiddels een begrip. Toch blijft er veel onduidelijkheid over de term. Bij de cursus van Operam Opleidingen & HR wordt ervoor gezorgd dat chauffeurs hulpverlening kunnen bieden bij verkeersincidenten.

CCV-gecertificeerd

Elke beroepschauffeur in Europa dient nascholing te volgen om de Code 95 in het rijbewijs te behouden. Nascholing zorgt ervoor dat er veel minder verkeersslachtoffers vallen. Niet alleen dat, de Co2 uitstoot is sterk verbeterd sinds deze regel er is.

Elke chauffeur met een rijbewijs C of D, krijgt een Code 95 in het rijbewijs. Bij deze code staat een datum vermeld. Vanaf deze datum is de code vijf jaar bekwaam. Voor het einde van deze datum dient de desbetreffende 35 uur nascholing te volgen. U mag zelf de cursus uitkiezen, zolang de cursus CCV-gecertificeerd is.

Cursus in Hoofddorp

Naast het verzorgen van verschillende cursussen zorgt Operam Opleidingen & HR voor opleidingen door het hele land. Wilt u ook uw Code 95 halen? In Hoofddorp zijn op verschillende tijdstippen cursussen beschikbaar.  

Neem contact op

Nieuws

Operam Opleidingen wordt Crescendo!

Na uitgebreide gesprekken is onlangs overeengekomen dat met ingang van 1 juli 2019 alle opleidingsactiviteiten van Operam worden overgenomen door Trainingscentrum Crescendo.

 

>>
 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Trainingscentrum Crescendo
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

KvK: 64730646

0615 50 72 52


Contact