Opleidingen

Operam Opleidingen biedt cursussen aan tegen scherpe prijzen. U wordt praktijkgericht, deskundig en snel opgeleid zodat u over de juiste certificaten beschikt en veilig aan het werk kunt. Bij alle cursussen zitten lunch, koffie, thee, een examen en een erkend certificaat met pas inbegrepen. U kunt ook alleen examen doen om een certificaat te verlengen. Alle opleidingen worden incompany aangeboden en sommige ook particulier.

 

BHV/EHBO/ARBO cursussen

BHV/EHBO/ARBO cursussen

Bent u bedrijfshulpverlener of EHBO'er of wilt u dit worden? Operam Opleidingen heeft een breed assortiment aan BHV en EHBO cursussen waarmee u direct aan de slag kunt. Ook kunt u bij ons terecht voor het leren omgaan met een AED en kunt u leren hoe u moet reanimeren.

>>
VCA cursus (ALLE TALEN)

VCA cursus (ALLE TALEN)

Als u werkzaam bent in omgevingen met veel risico's en gevaren heeft u kennis nodig over VCA. VCA omvat de kennis over veiligheid, gezondheid en milieu. Operam Opleidingen heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen VCA, zodat u veilig aan het werk kunt.

>>
Heftruck & Magazijn cursus

Heftruck & Magazijn cursus

De Arbowet vereist specifieke deskundigheid om een heftruck, reachtruck en een orderpicker te mogen besturen. Deze transportmiddelen worden vaak in magazijnen, distributiecentra, loodsen en overslaglocaties gebruikt. Maar elk van deze transportmiddelen kent zijn eigen risico’s.

>>
Overval/ Diefstalpreventie

Overval/ Diefstalpreventie

Als u werkzaam bent in een openbare ruimte waar u te maken heeft met klanten kan het helaas voorkomen dat u te maken krijgt met een overval/diefstal. Voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega's en klanten is het daarom cruciaal om te weten hoe om te gaan in zo'n situatie en hoe om te gaan met a…

>>
Code 95 cursus

Code 95 cursus

Als vrachtwagenchauffeur werkzaam in de EU heeft u code 95 nodig. De code is 5 jaar geldig en kan verlengd worden door opleidingen te volgen. Goed opgeleide chauffeurs zorgen voor meer veiligheid op de weg en zijn bovendien productiever omdat ze breder inzetbaar zijn.

>>
Werken op hoogte

Werken op hoogte

 Als u werkzaamheden verricht op hoogte is het van groot belang dat u over de juiste certificaten beschikt, zowel voor uw eigen veiligheid als voor de veiligheid van uw collega's en omstanders. Operam bied een breed scala aan cursussen die aansluiten bij deze bedrijfstak. 

 

>>
Asbest verwijderen cursus

Asbest verwijderen cursus

Asbest verwijderen brengt gevaren met zich mee en dient met zorg te worden aangepakt. Met de opleidingen van Operam Opleidingen bent u in staat asbest te herkennen en te verwijderen, leert u risicovolle situaties goed inschatten en kunt u daarop handelen.

>>
DLP CROW132 cursus

DLP CROW132 cursus

Als u werkzaam bent in omgevingen met veel risico's en gevaren moet u de kennis hebben om op de juiste manier te handelen om de veiligheid voor u en uw omgeving te waarborgen. Met de opleidingen van Operam Opleidingen leert u alles over alle risico's die er zijn en hoe u daarmee moet omgaan.

>>
Arbo & Overige diensten

Arbo & Overige diensten

Een ontruimingsplan is onmisbaar in elke organisatie en wordt door de Arbo ook verplicht gesteld. Het omvat informatie over vluchtwegroutes en -verlichting, ontruimingsprocedures en hoe te handelen bij calamiteiten. Lees snel verder als u meer wilt weten wat Operam HR Advies hierin voor u kan betekenen.

>>
E-Learning

E-Learning

In uw eigen tijd en tempo een cursus volgen? Dat kan! Met de e-learning cursussen van Operam heeft u toegang tot een online leeromgeving. Ook krijg u een e-book met alle lesstof. Kijk snel verder welke opleidingen online te volgen zijn.

>>
Sociale Hygiëne

Sociale Hygiëne

Als u werkzaam bent bij een bedrijf waar alcohol geschonken wordt dient u aan de Drank- en Horecawet te voldoen. Volgens de Drank- en Horecawet moet er altijd minimaal 1 medewerker aanwezig zijn met het SVH Diploma Sociale Hygiëne.

 

>>
Maritieme Cursussen

Maritieme Cursussen

Ook bij de passagiersvaart gebeuren er helaas wel eens ongelukken of word er wel eens iemand onwel. Hoe te handelen in een noodsituatie op het water? Bij Operam bieden wij u de cursus eerste hulp voor de passagiersvaart.

 

>>
Personeelscursussen

Personeelscursussen

Hoe maakt u optimaal gebruik van de expertise van uw medewerkers? Was personeelszaken vroeger voornamelijk registratief, tegenwoordig vervult P&O, HR- of personeelsmanagement een strategische rol. Hoe zorgt u ervoor dat talent voor de organisatie behouden blijft? 

>>
Sales & Communicatie

Sales & Communicatie

Bent uw werkzaam in een omgeving waarbij sales en communicatieskills belangrijk zijn? Of wilt u graag uw communicatievaardigheden naar een hoger niveau tillen? Bij Operam bieden wij verschillende Sales & Communicatiecursussen!

>>
Keurmeester van al uw machines en gereedschappen

Keurmeester van al uw machines en gereedschappen

Operam Opleidingen biedt opleidingen aan tegen scherpe prijzen. U wordt praktijkgericht, deskundig en snel opgeleid. Bij alle cursussen zitten lunch, koffie, thee, een examen en een erkend certificaat met pas inbegrepen. U kunt ook alleen examen doen om een certificaat te verlengen. Alle opleidingen worden in…

>>
Hijsen & Heffen

Hijsen & Heffen

Bent u werkzaam binnen een bedrijf waarbij u gebruikt maakt van machines waarmee u moet hijsen/heffen? Dan weet u dat u over de juiste certificaten dient te beschikken. Bij Operam bieden wij een uitgebreid aanbod aan cursussen.

>>

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer