Calamiteitenplan

Als er brand uitbreekt of er sprake is van ander acuut gevaar kan er paniek uitbreken met alle gevolgen van dien. Dit kan voorkomen worden door u goed voor te bereiden en een calamiteitenplan op te (laten) stellen. In een calamiteitenplan worden alle mogelijke risico’s en gevaren, de gevolgen daarvan voor medewerkers, maar ook voor de bedrijfsvoering geïnventariseerd en omschreven.

Op basis hiervan worden maatregelen vastgesteld die genomen moeten worden om calamiteiten te voorkomen of de omvang en schade te beperken. Het is belangrijk dat er een taakverdeling in het plan is opgenomen en dat er omschreven wordt hoe de bedrijfshulpverlening is geregeld. Iedereen moet weten wat zijn of haar taak is en wat de procedures zijn in geval van een calamiteit.

Werkwijze

Operam HR Advies heeft ruime ervaring in het opstellen van calamiteitenplannen. Wij verzamelen alle informatie betreft veiligheid, maatregelen, voorzieningen en bedrijfshulpverlening. Ook wordt het gebouw grondig nagelopen en zowel organisatorisch, bouwkundig als (installatie)technisch in kaart gebracht. Al deze informatie verwerken wij in een concept calamiteitenplan die wij u ter beoordeling voorleggen alvorens het plan definitief te maken.

Contact

Wilt u meer informatie over het opstellen van een calamiteitenplan? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0645166, mobiel op 06-50234441 of vul ons contactformulier in.

 

Calamiteitenplan

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer