Ontruimingsplan

Als er brand uitbreekt of er sprake is van ander acuut gevaar is het noodzaak dat er snel wordt gehandeld om iedereen in veiligheid te brengen. In het ontruimingsplan wordt omschreven wat de functies, taken en bevoegdheden zijn van de bedrijfshulpverleners, maar ook van de receptionist, portier of directie. Ook geeft het plan informatie over de alarmeringsprocedure intern en extern, gebouw, installatie- en organisatiegegevens, situatietekening van gebouw en omgeving, algemene instructies en de wijze van ontruiming.

Een ander belangrijk onderdeel van een ontruimingsplan zijn vluchtrouteplattegronden. Hierop staan alle vluchtroutes afgebeeld, evenals de calamiteiteninstructie, de noodverlichting, verzamelplaatsen en de locatie van EHBO en brandblusmiddelen. De ontwikkeling van deze plattegronden zitten niet bij deze dienst inbegrepen. Indien gewenst kunnen wij dit wel voor u verzorgen. Hier vindt u meer informatie over vluchtwegplattegronden.

Werkwijze

Operam HR Advies heeft ruime ervaring in het opstellen van ontruimingsplannen. Wij verzamelen alle informatie betreft veiligheid, maatregelen, voorzieningen en bedrijfshulpverlening. Ook wordt het gebouw grondig nagelopen en zowel organisatorisch, bouwkundig als (installatie)technisch in kaart gebracht. Al deze informatie verwerken wij in een concept ontruimingsplan die wij u ter beoordeling voorleggen alvorens het ontruimingsplan definitief te maken.

Contact

Wilt u meer informatie over het opstellen van een ontruimingsplan? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0645166, mobiel op 06-50234441 of vul ons contactformulier in.

 

Ontruimingsplan

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer