Vluchtwegplattegrond

Een vluchtwegplattegrond dient om iedereen in een gebouw te informeren hoe ze het gebouw kunnen verlaten in geval van nood. Zij moeten veilig, zelfstandig en zonder moeilijkheden de vluchtroute kunnen vinden. Naast de vluchtroute staat de calamiteiteninstructie, de noodverlichting, verzamelplaatsen en de locatie van EHBO en brandblusmiddelen aangegeven op de plattegrond. Zo kunt u ook makkelijk checken of al uw BHV middelen nog volledig en bruikbaar zijn. Vluchtwegplattegronden vormen een belangrijk onderdeel voor het ontruimingsplan van het gebouw.

Werkwijze

Operam HR Advies kan u helpen bij het opstellen van uw vluchtwegplattegronden. Om een plattegrond op te kunnen stellen moet het gebouw per verdieping grondig nagegaan worden. Omdat niet elke vluchtroute hetzelfde is moeten er meerdere plattegronden worden opgesteld. Het tekenbureau zorgt voor een full-colour plattegrond van elke verdieping op A3-formaat. Wij adviseren u ook over de plaatsing van de plattegronden. Deze moeten op ooghoogte en op locaties hangen waar veel mensen komen. U krijgt van ons zowel digitale bestanden (PDF) als papieren plattegronden die in klik-lijsten worden geleverd zodat u ze goed kunt ophangen.

Contact

Wilt u meer informatie over vluchtwegplattegronden? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0645166, mobiel op 06-50234441 of vul ons contactformulier in.

 

Vluchtwegplattegrond

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer