BHV/EHBO/ARBO cursussen

Operam Opleidingen biedt opleidingen aan tegen scherpe prijzen. U wordt praktijkgericht, deskundig en snel opgeleid tot bedrijfshulpverlener of EHBO’er. Bij alle cursussen zitten lunch, koffie, thee, een examen en een erkend certificaat met pas inbegrepen. U kunt ook alleen examen doen om een certificaat te verlengen. Alle opleidingen worden incompany aangeboden en sommige worden ook particulier aangeboden.

BHV cursus Zomeractie

BHV cursus Zomeractie

Een BHV'er is onmisbaar in elk bedrijf. Als er wat gebeurt moet er snel en adequaat gehandeld worden om schade en letsel bij personen zoveel mogelijk te beperken. 

>>
BHV Basis cursus

BHV Basis cursus

Een BHV'er is onmisbaar in elk bedrijf. Als er wat gebeurt moet er snel en adequaat gehandeld worden om schade en letsel bij personen zoveel mogelijk te beperken. 

>>
BHV Herhaal cursus

BHV Herhaal cursus

Ontwikkelingen staan niet stil. Het is daarom belangrijk up-to-date te blijven. Met de cursus BHV Herhaal verfrist u uw kennis en verlengt u uw certificaat. Zo kunt u weer veilig aan het werk.

>>
Preventiemedewerker

Preventiemedewerker

Operam Opleidingen biedt opleidingen aan tegen scherpe prijzen. U wordt praktijkgericht, deskundig en snel opgeleid. Bij alle cursussen zitten lunch, koffie, thee, een examen en een erkend certificaat met pas inbegrepen. U kunt ook alleen examen doen om een certificaat te verlengen. Alle opleidingen worden in…

>>
EHBO  voor kinderen: WORKSHOP 3 uur

EHBO voor kinderen: WORKSHOP 3 uur

Na het volgen van de workshop EHBO aan kinderen (dagdeel 3 uur) kunt u zorgen voor veiligheid van een kind en een kind in veiligheid brengen, de toestand van het kind beoordelen en Eerste Hulp verlenen bij bewusteloosheid, verslikking, huidwond, verstuiking, brandwonden, hersenschudding en vergiftiging.

>>
EHBO cursus voor kinderen

EHBO cursus voor kinderen

Elk jaar zijn er meer dan 60.000 kinderen betrokken bij een ongeval in en om het huis. Bent u leerkracht, gastouder of werkzaam bent bij een kinderdagverblijf? Dan is het van groot belang dat u weet hoe op de juiste manier te handelen in een noodsituatie.

>>
BHV Basis E-learning theorie

BHV Basis E-learning theorie

Een BHV'er is onmisbaar in elk bedrijf. Er moet snel en adequaat gehandeld worden om schade en letsel bij personen te beperken. Volg de therorie voor de BHV Basis cursus in je eigen tijd en tempo!

>>
EHBO

EHBO

Veel mensen weten niet wat zij moeten doen in geval van een ongeval in en om het huis. Tijdens de cursus EHBO leert u de situatie beoordelen en hoe u het slachtoffer het beste in veiligheid kan brengen.

>>
AED & reanimatie

AED & reanimatie

AED’s worden op steeds meer openbare plekken geplaatst. Dit heeft een goede reden. Tijdens de cursus AED & reanimatie leert u hoe u snel, maar verantwoord en veilig de AED kan gebruiken.

>>
BHV Ploegleider

BHV Ploegleider

Een BHV'er is onmisbaar in elk bedrijf. Bij grote bedrijven zijn er meerdere BHV'ers aanwezig. Als er wat gebeurt moet er snel en adequaat gehandeld worden om schade en letsel bij personen zoveel mogelijk te beperken. Om deze reden is het zeer wenselijk om een BHV Ploegleider aan te stellen. 

>>

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer