Code 95 cursus

Operam Opleidingen biedt opleidingen aan tegen scherpe prijzen. U wordt praktijkgericht, deskundig en snel opgeleid zodat u over de juiste certificaten beschikt en veilig aan het werk kunt. Bij alle cursussen zitten lunch, koffie, thee, een examen en een erkend certificaat met pas inbegrepen. U kunt ook alleen examen doen om een certificaat te verlengen. Alle opleidingen worden incompany aangeboden en sommige worden ook particulier aangeboden.

 

ADR Gevaarlijke stoffen cursus

ADR Gevaarlijke stoffen cursus

Het gebruik van gevaarlijke stoffen is de laatste jaren enorm toegenomen. Het werken met gevaarlijke stoffen brengt een hoop risico’s met zich mee. Daarom moet u als chauffeur goed op de hoogte zijn van deze risico’s en moet u weten waar u op moet letten.

>>
VCA Basis cursus

VCA Basis cursus

Bent u werkzaam in de bouw, haven, petrochemie of voor de overheid dan bent u verplicht VCA Basis gecertificeerd te zijn. VCA Basis omvat de kennis over veiligheid, gezondheid en milieu. 

>>
VCA vol cursus

VCA vol cursus

Bent u als leidinggevende of zzp’er werkzaam in de bouw, haven, petrochemie of voor de overheid dan bent u verplicht VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende) gecertificeerd te zijn. 

>>
VCA vil-vcu NL cursus

VCA vil-vcu NL cursus

Als u uitzendkrachten plaatst bij VCA-gecertificeerde bedrijven, dan dient u kennis te hebben van veiligheid, gezondheid en milieuaspecten (VGM). Veilig en verantwoord werken staat centraal in de cursus VCA vil-vcu.

>>
Chauffeur geconditioneerd vervoer cursus

Chauffeur geconditioneerd vervoer cursus

Als u bederfelijke goederen vervoert moet u voldoen aan verschillende eisen. Deze eisen worden steeds strenger en betreffen de rijvaardigheid en handelen tijdens laden en lossen. Met de juiste kennis voorkomt u bederf en dus gevaar voor de volksgezondheid.

>>
Communicatie & sociale vaardigheden cursus

Communicatie & sociale vaardigheden cursus

Dat contact met de klant goed verloopt, is van groot belang voor de voortzetting van uw relatie met de klant. Soms gaat dit niet altijd even goed en reageert de klant onvriendelijk of agressief. Met deze cursus leert u hoe u daarmee om moet gaan.

>>
Heftruck NL cursus

Heftruck NL cursus

Goed opgeleide heftruckchauffeurs werken veiliger en dat is essentieel voor de eigen veiligheid en die van anderen. Met de kennis die u opdoet in deze opleiding leert u efficiënter en veiliger werken.

>>
Heftruck E-learning + praktijk en examen

Heftruck E-learning + praktijk en examen

Volg de heftruc cursus via een online leromgeving in uw eigen tijd en tempo. Met de kennis die u opdoet in deze cursus leert u efficiënter en veiliger werken.

>>
Heftruck E-learning + praktijk en examen

Heftruck E-learning + praktijk en examen

Wilt u zelfstandig en in uw eigen tijd en tempo de opleiding Heftruck volgen? Dat kan bij Operam! Met de kennis die u opdoet in deze opleiding leert u efficiënter en veiliger werken.

>>
Reachtruck NL

Reachtruck NL

Jaarlijks gebeuren nog veel ongelukken met reachtrucks, waarbij onnodig slachtoffers vallen. Goed opgeleide reachtruckchauffeurs werken veiliger en dat is essentieel voor de eigen veiligheid en die van anderen.

>>
Fysieke belasting

Fysieke belasting

Als chauffeur bent u aan het laden, lossen en daarnaast zit u een aantal uur per dag achter elkaar achter het stuur. Allemaal factoren die kunnen leiden tot fysieke klachten aan nek, rug en/of schouders. Leer hoe u deze klachten kunt voorkomen.

>>
U21: EHBO BHV

U21: EHBO BHV

Als chauffeur bent u veel op de weg en vaak op uzelf aangewezen. Als er wat gebeurt onderweg is het van belang dat u snel en adequaat kan handelen om schade en letsel bij personen zoveel mogelijk te beperken.

>>
Digitale tachograaf

Digitale tachograaf

Als vrachtwagenchauffeur dien je je rij- en rusttijden goed bij te houden. Dit is verplicht in Nederland en andere Europese landen. Kennis van de werking van de digitale tachograaf is dus van essentieel belang om veiligheid op de weg te creëren.

>>
U24: Chauffeursdag

U24: Chauffeursdag

Op de chauffeursdag komen diverse onderwerpen aan bod. Het is een leerzame dag met veel afwisseling en heeft tot doel om de chauffeur bewust te maken van veelvoorkomende schades en de gevolgen daarvan.

>>
U37: Veilig werken langs de weg

U37: Veilig werken langs de weg

U werkt als chauffeur zijnde regelmatig aan de weg. Hier zitten nogal wat risico's aan. Het is daarom van essentieel belang dat u kennis en kunde hebt om werkzaamheden veilig uit te voeren. 

>>
U45: Actualisering vakbekwaamheid chauffeur

U45: Actualisering vakbekwaamheid chauffeur

Wet- en regelgeving is aan verandering onderhevig en ook de techniek staat niet stil. Met deze cursus blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunt veilig aan het werk.

 

>>
W02: Rijstijloptimalisatie

W02: Rijstijloptimalisatie

Het maximale uit je vrachtwagen halen. Dat is wat in deze opleiding aan bod komt. Brandstofbesparing, lagere onderhoudskosten en minder schades en ongevallen.

 

 

>>

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer