BHV Basis E-learning + praktijk en examen

Volgens de Arbowet is het verplicht 1 of meer bedrijfshulpverleners aan te stellen. Immers, een ongeluk zit in een klein hoekje en kan grote gevolgen hebben. Als organisatie bent u daarom verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel, maar ook voor die van uw klanten. Als er wat gebeurt, moet u snel en adequaat reageren om schade en letsel bij personen zoveel mogelijk te beperken.

In de cursus BHV Basis van Operam Opleidingen leert u hoe u effectief kunt handelen bij een calamiteit. U leert belangrijke punten te analyseren en evalueren en hoe u met de hulpdiensten moet communiceren. U kunt na het volgen van deze cursus eerste hulp verlenen en mensen te reanimeren, maar ook kunt u een beginnende brand blussen en het ontruimingsplan in werking te stellen en deze te begeleiden.

Online leeromgeving

Wilt u zelfstandig en in uw eigen tijd en tempo de opleiding BHV volgen? Dat kan! U krijgt een e-book waarin alle lesstof staat en u kunt inloggen in onze leeromgeving. Al het studiemateriaal is actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. U kunt proefexamens doen zodat u weet of u alle lesmateriaal onder de knie heeft.

Bent u er klaar voor om het examen af te leggen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.  Wij kunnen geen garantie geven dat dit op de gewenste dag kan, maar daar doen wij wel ons best voor! Houdt u er bij deze opleiding rekening mee dat er ook een stuk praktijktraining moet worden gevolgd. Dit neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. U kan zich daarvoor hier inschrijven.

Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u een certificaat met pas van Operam. De opleiding wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Kosten:

 € 99,-exclusief btw

 

BHV Basis E-learning + praktijk en examen

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer