Heftruck & Magazijn cursus

Operam Opleidingen biedt opleidingen aan tegen scherpe prijzen. U wordt praktijkgericht, deskundig en snel opgeleid tot heftruck-, reachtruck- en/of orderpickerchauffeur of leert u werken met een hoogwerker. Bij alle cursussen zitten lunch, koffie, thee, een examen en een erkend certificaat met pas inbegrepen. U kunt ook alleen examen doen om een certificaat te verlengen. Alle opleidingen worden incompany aangeboden en sommige worden ook particulier aangeboden.

Heftruck cursus NL

Heftruck cursus NL

Goed opgeleide heftruckchauffeurs werken veiliger en dat is essentieel voor de eigen veiligheid en die van anderen. Met de kennis die u opdoet in deze opleiding leert u efficiënter en veiliger werken.

>>
Reachtruck NL

Reachtruck NL

Jaarlijks gebeuren nog veel ongelukken met reachtrucks, waarbij onnodig slachtoffers vallen. Goed opgeleide reachtruckchauffeurs werken veiliger en dat is essentieel voor de eigen veiligheid en die van anderen.

>>
Heftruck cursus Engels

Heftruck cursus Engels

Heftruck cursus in het Engels volgen? Dat kan bij Operam! Met deze cursus doet u kennis op en u leert efficiënter en veiliger werken.

>>
Heftruck Turks

Heftruck Turks

Veiligheid is belangrijk wanneer u een heftruck bestuurt. Operam biedt diverse cursussen aan voor het besturen van de heftruck, zo ook deze cursus in het Turks. Met de kennis die u opdoet in deze opleiding leert u efficiënter en veiliger werken.

>>
Heftruck cursus Pools

Heftruck cursus Pools

Doe kennis op met de heftruck cursus in het Pools. Deze cursus leert u efficiënter en veiliger werken. Deze cursus wordt geheel in het Pools gegeven, inclusief het examen. Al het lesmateriaal is ook in het Pools verkrijgbaar. 

>>
Heftruck E-learning + praktijk en examen

Heftruck E-learning + praktijk en examen

Goed opleiding tot heftruckchauffeurs volgen in uw eigen tijd en tempo? Volg de E-learning heftruck cursus bij Operam. 

 

>>
Heftruck E-learning + praktijk en examen

Heftruck E-learning + praktijk en examen

Deze opleiding tot heftruck chauffeur volgt u in uw eigen tijd en tempo. Met de kennis die u opdoet in deze cursus en alle tips die worden gegeven leert u efficiënter en veiliger werken.

>>
Reachtruck cursus Engels

Reachtruck cursus Engels

Reachtruck cursus volgen in het Engels? Dat kan bij Operam! Tijdens de cursus doet u kennis op en krijgt u diverse tips, waarmee u efficiënter en veiliger leert werken.

>>
Reachtruck Turks

Reachtruck Turks

Binnen één dag uw theorie-examen halen tot reachtruckchauffeur? Dat kan bij Operam! Deze cursus wordt geheel in het Turks gegeven, inclusief het examen. Al het lesmateriaal is ook in het Turks verkrijgbaar.

 

 

>>
Reachtruck Pools

Reachtruck Pools

In de cursus Reachtruck van Operam Opleidingen wordt aandacht gegeven aan zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden. De cursus wordt ook volledig in het Pools gegeven. Leer efficiënter en veiliger werken. 

>>
Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

Als magazijnwerker heeft u een aantal bevoegdheden nodig om veilig te kunnen werken. De Arbowet vereist specifieke deskundigheid om een heftruck, reachtruck en een orderpicker te mogen besturen.

>>

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer