VCA basis Engels

Deze cursus wordt geheel in het Engels gegeven, inclusief het examen. Al het lesmateriaal is ook in het Engels verkrijgbaar.

Bent u werkzaam in de bouw, haven, petrochemie of voor de overheid dan bent u verplicht VCA Basis gecertificeerd te zijn. VCA Basis omvat de kennis over veiligheid, gezondheid en milieu en is vereist om werkzaamheden te mogen verrichten of toegang te krijgen tot terreinen. U kunt uw eigen veiligheid en die van anderen waarborgen doordat u risico’s weet in te schatten en gevaarlijke situaties kunt voorkomen. Zo kan iedereen veilig aan het werk.

In de opleiding VCA Basis van Operam Opleidingen leert u veilig en verantwoord werken en wordt u op de hoogte gesteld van alle relevante wet- en regelgeving en hoe u deze moet toepassen.  In de opleiding komen een aantal praktijksituaties met kans op gevaar aan bod. Elektriciteit, gevaarlijke stoffen, brand, machines en werken op hoogte of afgesloten ruimtes. Ook leert u hoe u uzelf en anderen kunt beschermen en hoe u moet optreden bij ongevallen.

Al met 1 dag kunt u VCA Basis gecertificeerd zijn. Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u een certificaat en een pas van Operam. Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. De opleiding wordt incompany ook aangeboden, als u daar vragen over heeft vul dan voor meer informatie ons offerteformulier in of neem contact op met ons op op telefoonnummer: 085-0645166.

Aantal dagen:

1

 Kosten:  € 215,- excl. btw.

 

VCA basis Engels

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer