VCA E-learning + examen

Bent u werkzaam in de bouw, haven, petrochemie of voor de overheid dan bent u verplicht VCA Basis gecertificeerd te zijn. VCA Basis omvat de kennis over veiligheid, gezondheid en milieu en is vereist om werkzaamheden te mogen verrichten of toegang te krijgen tot terreinen. U kunt uw eigen veiligheid en die van anderen waarborgen doordat u risico’s weet in te schatten en gevaarlijke situaties kunt voorkomen. Zo kan iedereen veilig aan het werk.

In de opleiding VCA Basis leert u veilig en verantwoord werken en wordt u op de hoogte gesteld van alle relevante wet- en regelgeving en hoe u deze moet toepassen.  In de opleiding komen een aantal praktijksituaties met kans op gevaar aan bod. Elektriciteit, gevaarlijke stoffen, brand, machines en werken op hoogte of afgesloten ruimtes. Ook leert u hoe u uzelf en anderen kunt beschermen en hoe u moet optreden bij ongevallen.

Online leeromgeving

Wilt u volledig zelfstandig en in uw eigen tijd en tempo de opleiding VCA Basis volgen? Dat kan! U krijgt een e-book waarin alle lesstof staat en u kunt inloggen in onze leeromgeving. Al het studiemateriaal is actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. U kunt proefexamens doen zodat u weet of u alle lesmateriaal onder de knie heeft. Bent u er klaar voor om het examen af te leggen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.  Wij kunnen geen garantie geven dat dit op de gewenste dag kan, maar daar doen wij wel ons best voor!

Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u een certificaat en een pas van Operam Opleidingen. De opleiding wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Kosten:

 € 149,-

VCA E-learning + examen

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer