Werken op hoogte

Operam Opleidingen biedt cursussen aan tegen scherpe prijzen. U wordt praktijkgericht, deskundig en snel opgeleid zodat u over de juiste certificaten beschikt en veilig aan het werk kunt. Bij alle cursussen zitten lunch, koffie, thee, een examen en een erkend certificaat met pas inbegrepen. U kunt ook alleen examen doen om een certificaat te verlengen. Alle opleidingen worden incompany aangeboden en sommige worden ook particulier aangeboden.

werken op schuine/ hellende daken

werken op schuine/ hellende daken

Operam Opleidingen biedt opleidingen aan tegen scherpe prijzen. U wordt praktijkgericht, deskundig en snel opgeleid. Bij alle cursussen zitten lunch, koffie, thee, een examen en een erkend certificaat met pas inbegrepen. U kunt ook alleen examen doen om een certificaat te verlengen. Alle opleidingen worden in…

>>
Werken & klimmen op hoogte

Werken & klimmen op hoogte

Deze cursus werken en klimmen op hoogte richt zich op het veilig uitvoeren van werkzaamheden op hoogte in verticale structuren. U kunt ook alleen examen doen om een certificaat te verlengen. Alle opleidingen worden incompany aangeboden en sommige worden ook particulier aangeboden.

>>
Redding uit valbeveiliging

Redding uit valbeveiliging

Bij werken op hoogte is het van groot belang te leren hoe juist te handelen als er een collega in nood is. Tijdens deze cursus leer je te handelen binnen tien minuten en zullen er relevante praktijksituaties nagebootst worden zowel op de grond als op hoogte. De cursus word afgesloten met een theorie en prakti…

>>
Veilig werken met valbeveiliging

Veilig werken met valbeveiliging

Bij werken op hoogte bent u verplicht te werken met valbeveiliging. Het is daarom van cruciaal belang dat u weet hoe veilig te werken met valbeveiliging. Deze cursus is geschikt voor werken op platte daken, werken op ladders, schuine/ hellende daken. 

>>
rope acces basis

rope acces basis

De cursus Rope Access is een brede cursus waarbij de volgende punten uitgebreid behandeld zullen worden. De (touw) techniek, basisbegrippen, materiaalkennis, risico's en wet en regelgeving.

>>
Rope acces gevorderden

Rope acces gevorderden

De cursus Rope Access is een brede en verdiepende cursus waarbij zowel de (touw) techniek, basisbegrippen, materiaal kennis, risico's en wet en regelgeving aan bod komen.

>>
Hoogwerker

Hoogwerker

Als u meer dan 2,5 meter boven de grond werkt is er sprake van werken op hoogte. Dit brengt grote risico’s met zich mee en er gebeuren nog altijd veel ongelukken. In de cursus Hoogwerker komen een veilige werkwijze, maar zeker ook de zorgvuldige voorbereiding veelvuldig aan bod.

>>

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer