Zakelijke diensten

Houdt u zich liever bezig met ondernemen dan met het dossier van uw zieke of lastige medewerker? Of groeien de P&O vragen vanuit het personeel u boven het hoofd? Zit u in een fase van afslanken of uitbreiden van uw organisatie? Misschien is het tijd om uw huidige personeelsbeleid eens onder de loep te nemen of is het überhaupt tijd om deze in te gaan voeren binnen uw onderneming. Dit zijn allemaal zaken waar Operam HR advies u bij kan helpen! Wij kunnen u per project ondersteunen, maar u kunt ook een abonnement bij ons afsluiten. Handig als u geen HR-afdeling beschikbaar heeft en toch graag altijd met uw vragen bij iemand terecht wilt kunnen.

Gevolgen van wetswijzigingen

Er hebben dit jaar binnen het arbeidsrecht een aantal belangrijke wijzigingen plaats gevonden. Denk daarbij o.a. aan de WWZ (Wet werk en zekerheid) en de komst van de Wet DBA die ervoor zorgt dat de samenwerking met uw zzp’ers misschien wel drastisch anders moet…! Of misschien bent u zelf actief als zzp’er en heeft u vragen over wat de gevolgen van de Wet DBA voor u zijn. Wij kunnen u ook adviseren of u een modelovereenkomst met uw opdrachtgevers overeen moet komen. Ook dit zijn zaken waar Operam veel ervaring in heeft en graag voor u op de rit zet. 

CAO’s en arbeidsvoorwaarden

Operam vindt zijn weg in alle CAO’s en arbeidsvoorwaarden die u zelf wellicht heeft ingeregeld. Ook hebben wij zeer ruime ervaring in het begeleiden van CAO controles. Wij hebben zeer veel expertise binnen de volgende branches; Transport & Logistiek (TLN), Personenvervoer, Beveiliging (VBE), Media en Entertainment (TMG), Bouw, Uitzend- en Payroll cao’s (NBBU/ABU). 

Altijd antwoord op uw vraagstukken

Wij werken voor zowel kleine ondernemers als voor zeer grote, gerenommeerde, ondernemingen met duizenden personeelsleden. Door een uitgebreid netwerk van specialisten en vakgenoten is er geen HR vraagstuk waar wij niet op in kunnen spelen. 

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een abonnement afsluiten? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0645166, mobiel op 06-50234441 of vul ons contactformulier in.

Zakelijke diensten

Neem contact op

Contact

Operam Opleidingen & HR advies
Reaal 28A
1628 RB Hoorn

KvK: NL58998004

085-0645166


Wij zijn ook in de avonden en weekenden voor vragen bereikbaar op 06-50234441! 

Operam gaat verhuizen! Wij zijn sinds kort te vinden aan Reaal 28A in Hoorn.

Contact
65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer