Onafhankelijk Logistiek advies op maat

Twijfelt u of het interne proces beter kan, bent u op zoek naar noodzakelijke besparingen zonder kwaliteitsverlies. Wilt u zich nog meer onderscheiden van anderen met kwaliteit? Denkt u aan het overstappen naar een andere transporteur om een besparing te realiseren?

Vaak als wij de vraag stellen: 'Waarom is het proces op deze manier ingericht?' horen wij: “Dat is omdat wij het altijd al zo doen”.  Is uw organisatie de laatste jaren veranderd, maar de manier van werken niet? Is dit dan nog wel efficiënt? Een onderzoek brengt helderheid, en wij kunnen u voorzien van een advies dat perfect is afgestemd op al uw wensen en misschien wel nog belangrijker: die van uw klant. Operam heeft al 25 jaar ervaring in transport, transportvraagstukken en logistiek in ruimste zin.

Uitgebreid netwerk

Wij voorzien logistieke bedrijven, of organisaties met uiteenlopende logistieke behoeften van (management) advies op zowel operationeel als commercieel vlak. Met onze uitgebreide kennis van logistiek, kennis van alle grote aanbieders, maar ook van kleinere en gespecialiseerde aanbieders op het gebied van logistieke oplossingen, zijn wij een sparringpartner voor logistiek en operationeel verantwoordelijken. Wij zijn de schakel tussen u, uw vervoersoplossing en uw klant. Wij adviseren na een uitgebreid intern onderzoek dat wij uitvoeren “samen met U”, in uw logistieke maatwerkoplossing.

Bespaar kosten

Maak het uzelf makkelijk en gebruik deze bestaande kennis en netwerken. Het levert altijd een kostenbesparing op. Bovendien werken wij op basis van no cure, no pay. Wij gaan van tevoren eerst in overleg om te kijken wat er mogelijk is.

Contact

Meer weten of heeft u vragen? Schroom niet en neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0645166 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

 

Onafhankelijk Logistiek advies op maat

CONTACT

Operam Logistiek Advies
Lepelaar 5
1628 CZ Hoorn

KvK: NL58998004

T: 085-0645166


Wij zijn ook in de avonden en weekenden voor vragen bereikbaar op 06-50234441! 

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer