Conflictbeheersing & dossieropbouw

Als werkgever weet u dat niet elke werknemer altijd goed zal blijven presteren. U kunt dan als werkgever kiezen voor een begeleidingstraject naar verbetering. Als dat niet werkt kan er nog een demotie voorgesteld worden, een vermindering in salaris. Of is een herplaatsing in een andere functie die beter aansluit een betere keuze. En soms is het beter om toch afscheid te nemen. 

Conflictbeheersing

Operam HR advies bemiddelt bij conflicten door met beide partijen om tafel te gaan zitten en de situatie onder de loep te nemen. Op basis daarvan brengen wij een advies uit en proberen zo het conflict zo goed mogelijk op te lossen voor zowel werkgever als werknemer. Wij geven u een advies over het verbeter- en/of herplaatsingstraject, maar kunnen u ook ondersteunen bij de dossieropbouw. 

Dossieropbouw

Zeker bij de weg naar ontslag is een degelijk dossieropbouw erg belangrijk. U kunt immers iemand niet zomaar ontslaan. Is de reden voor ontslag niet goed onderbouwd, is een eventuele ontslagprocedure zinloos. Wij leggen voor u een dossier aan, waarin de gehele arbeidsrelatie wordt weergegeven. Functioneringsgesprekken die zijn gevoerd, verbeterpunten die zijn voorgesteld en eventuele andere bijzonderheden. Daarmee kunt u zonder problemen een ontslagprocedure starten. 

Contact

Wilt u meer informatie over conflictbeheersing en dossieropbouw? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0645166, mobiel op 06-50234441 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer