Opening Operam Opleidingen & HR advies in Hoorn

Dé opleider voor al uw cursussen!

Per 2 januari 2017 heeft Operam Opleidingen & HR advies hun nieuwe vestiging aan de Lepelaar 5 te Hoorn betrokken. Operam Opleidingen biedt een groot assortiment aan cursussen gericht op veiligheid en vakkennis. Omdat wij een breed netwerk hebben, kunnen wij de opleidingen door het hele land aanbieden tegen scherpe prijzen! U wordt praktijkgericht, deskundig en snel opgeleid. Al onze opleidingen worden incompany aangeboden en een aantal wordt ook particulier aangeboden.

Flexibel en klantgericht

Om veilig en verantwoord te kunnen werken zijn veel certificaten en diploma’s verplicht gesteld. De praktijk leert dat het erg lastig is om een cursusdag in te passen in uw planning. Wij doen daarom altijd ons best om u en uw werknemers op een geschikt moment hun certificaten te laten halen. Zo kunt u weer snel en veilig aan de slag. Onze opleidingen worden incompany gegeven, dus u heeft geen omkijken naar een locatie. Indien gewenst kunnen wij wel een andere cursuslocatie regelen, neem daarvoor contact met ons op.

Ons cursusaanbod

Operam Opleidingen richt zich op cursussen en opleidingen ter verbetering van de kennis over veilig en verantwoord werken. Of dit nu VCA, BHV of het werken met een reach- of heftruck is, Operam heeft altijd een cursus beschikbaar. En als u een cursus niet in onze agenda kunt vinden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan dan snel voor u aan de slag. Door ons uitgebreide netwerk is het altijd mogelijk om op korte termijn een passende oplossing te bieden.

Contact

Wilt u meer informatie over Operam Opleidingen of de cursusmogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-50234441 of vul ons contactformulier in.

Terug naar overzicht
Opening Operam Opleidingen & HR advies in Hoorn

Neem contact op

Inschrijven nieuwsbrief

65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer