Referenties

Nieuwsgierig naar ervaringen die anderen met ons hebben? Hieronder staan een aantal beoordelingen. Wilt u meer weten, kijk dan snel op onze LinkedIn pagina.

Wieneke Veekamp

Eigenaar at Veekamp Arbeidsvoorwaarden Advies

Ik heb met Leonie samengewerkt toen zij bij TMG projectleider was voor het concernbreed inregelen van de wet DBA. Leonie heeft zich het onderwerp snel helemaal eigen gemaakt en toonde zich zeer deskundig! Zij is doortastend en laat zich niet uit het veld slaan bij weerstand, sterker nog ze weet daar heel goed mee om te gaan. Ze heeft snel de juiste relaties zowel binnen als buiten TMG weten aan te gaan, zodat zij optimaal voor de belangen van TMG heeft gezorgd. Persoonlijk heb ik Leonie ervaren als een prettige adviseur, die open staat voor de inbreng van anderen en altijd bereid is om in gesprek te gaan. En bovenal een fijn mens!

Miranda Elisabeth Maasman

Public affairs adviseur bij RAI Vereniging / RAI Association

Leonie heb ik leren kennen toen wij beiden werkten aan de implementatie van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties voor ZZP'ers; zij vanuit haar rol bij TMG, ik vanuit het Nederlands Uitgeversverbond. Het was erg prettig en constructief samenwerken met Leonie. Niet alleen omdat zij analytisch sterk is en de pijnpunten van deze weerbarstige wet in een mum van tijd scherp in beeld had. Zij zocht steeds naar de mogelijkheden voor haar opdrachtgever. Maar ook omdat Leonie altijd openstaat voor de visies van anderen en die meeneemt bij het vormen van haar eigen visie, waarvan zij dan weer zonder moeite weet te overtuigen. Leonie komt tot slot altijd strak haar afspraken na; nooit hoef je haar ergens aan te herinneren. Als ik mocht kiezen zou ik Leonie trouwens wel als collega willen, want naast al die zakelijke competenties is zij ook nog erg gezellig.

Wanda Steijger

Bijzonder Beheer, Incasso medewerkster met ruime ervaring als Bankmedewerker/ Secretaresse

Leonie is een zeer deskundige vrouw, heeft ontzettend veel ervaring en heeft mij zeer goed bijgestaan op weg naar een nieuwe baan. Die baan is gelukt mede door haar. Als Leonie je bijstaat, gaat ze ervoor, ze is open en direct. Kortom een topper!

Piet Meij

Hoofd Sociaal-Economische Zaken at NBBU

Ik ken Leonie als een gedreven P&O manager die zoekt naar creatieve mogelijkheden en effiency nastreeft.

Henk Smit

Manager Operations bij Q-Park

Sinds november 2012 heb ik gewerkt met Leonie Meijer.

Ik heb Leonie leren kennen als een fijne collega en een goed manager. Mede door haar kennis en kunde op P & O en juridische aspecten, hebben wij regelmatig kunnen sparren en zijn tot goede oplossingen gekomen op organisatorisch en personeelsgebied. Leonie is sterk in processen en weet op een...more

Michelle Versteijne-Ton

Human resources professional

Leonie Meijer is een loyale & betrokken manager die beschikt over diverse actuele kennis. Zij heeft hart voor haar vak en werk en de organisatie waar zij werkt. Leonie fungeert als een prettige collega/leidinggevende.

John Verweij

Verla opleidingen maakt het verschil.

Ik heb Leonie leren kennen als een integer persoon. Zij doet haar werk uitstekend en heeft een heldere perceptie in veel zaken. Is snel en accuraat in haar handelen. Ook privé een prettig persoon.

Stef van Roon

Docent en eigenaar van Stef Opleidingen

Leonie was een goede en sociale collega. Als ik vragen had op P&O of juridisch gebied kon ik altijd bij haar terecht. Mocht ze niet direct een antwoord hebben, zocht ze het uit. Heb fijn met haar gewerkt.

Peter Mentzij

Vestigingsmanager Workbus Purmerend

Leonie Meijer is een zeer fijne collega. Bij vragen kan en mag je haar altijd benaderen en ze zal zeker antwoorden. Een door mij zeer gewaardeerde collega met verstand van zaken. Op juridisch vlak is Leonie een kanjer, ze weet van de hoed en de rand.

Jaap van Wijk

Commercieel Manager • Sales Manager • Verkoopadviseur

Ik heb Leonie twee jaar geleden leren kennen. Zij heeft ARTRA binnen de Worktrans Group gepromoot. Ik ken Leonie als een gedreven en enthousiaste manager! Leonie weet wat er speelt en heeft daar de juiste antwoorden op. Ik heb het altijd als erg prettig ervaren om samen met Leonie het opleidingsprogramma voor haar medewerkers te ontwikkelen.

Jolanda Phillipson

Corporate Recruiter, CGI NL

Leonie Meijer is een zeer prettige leidinggevende die altijd opkomt voor haar team zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Ze is iemand die echt samenwerkt met haar team, maar wanneer nodig duidelijk de leiding neemt en knopen weet door te hakken. Ze heeft zeer goede kennis van zaken en pluist deze dan ook graag tot het gaatje uit. Kortom: Leonie is een hele fijne collega en leidinggevende.

Marius Gerrits

Account-en Projectmanager Workbus Nederland. Het adres voor Chauffeurs op de Touringcar,Taxi en Bus

Toen Leonie bij de Worktrans Group kwam werd ze meteen in het diepe gegooid. Er was veel werk aan de winkel bij de afdeling opleidingen en ze had snel door dat het een zware job was die ze aanpakte. Al gauw kwam er structuur in de afdeling opleidingen en ze pakte allengs steeds weer nieuwe opdrachten aan, die ook weer tot een goed resultaat leidden. Samen met Leonie hebben we een mooi project opgezet met het werven, selecteren en opleiden van buschauffeurs samen met Veolia en het UWV voor langere tijd. Leonie heeft daar laten zien wat iedereen al wist, namelijk dat als ze ergens aan begint ze het tot een goed einde brengt.
Kortom op Leonie kun je bouwen in goede maar ook in slechte tijden!

Bob Legius

Accountmanager Meenz, scholingsmakelaar

Leonie Meijer is een ondernemende P&O manager. Ik heb haar leren kennen als een daadkrachtige vrouw die problemen niet uit de weg gaat en constant zoekt naar mogelijkheden voor haar medewerkers. Op enthousiaste wijze zoekt zij constant naar mogelijkheden om haar organisatie te ontwikkelen. Een heldere visie ontbreekt daarbij niet.

Arno Broersma

Accountmanager Infra bij Traffic Support B.V.

Als je het hebt over een gedreven collega dan heb je het over Leonie. Altijd bezig het beste uit zaken te halen maar aan de andere kant ook altijd een luisterend oor voor de medemens. Een hele goede combinatie bij een persoon met wie ik heel fijn heb mogen samenwerken.

René Mensch

Industrial Sales & Insurances Specialist at Mitsubishi Motors Europe b.v.

Leonie took over the job of the leaving HR Advisor at that time and managed to do this on a very proffessional way. A motivated, reliable, smart and dear colleague. Maybe she was even too young for the job within the difficult UPS / Noortman years… but no one noticed, so she can take that as a compliment!!

Referenties

Neem contact op

Nieuws

Operam Opleidingen wordt Crescendo!

Na uitgebreide gesprekken is onlangs overeengekomen dat met ingang van 1 juli 2019 alle opleidingsactiviteiten van Operam worden overgenomen door Trainingscentrum Crescendo.

 

>>
 
65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer