Neem contact op 0615 50 72 52

24/7 een HR adviseur beschikbaar met het HR (P&O) abonnement van Operam HR Advies

Heeft u zelf geen HR (P&O) adviseur in dienst of heeft u (tijdelijke) ondersteuning op uw HR afdeling nodig? Dan is het HR abonnement van Operam HR Advies dé oplossing voor u. Met het abonnement is er altijd een HR adviseur tot uw beschikking die bekend is met uw organisatie en het personeelsbestand. Omdat wij weten hoe prangend uw vragen kunnen zijn, zijn wij ook buiten kantooruren en in het weekend beschikbaar voor al uw Human Resource vragen. Of deze nu gaan om advies, administratieve ondersteuning of het voeren van personeelsgesprekken. U betaalt elke maand vooraf een vast tarief, dus u komt niet voor onverwachte kosten te staan.

Voor wie

 • Het HR abonnement van Operam HR Advies is heel geschikt voor;
 • MKB bedrijven zonder HR afdeling.
 • Groeiende en/of krimpende ondernemingen.
 • Tijdelijke operationele ondersteuning op uw HR afdeling.
 • Bijzondere HR vraagstukken waarvoor specifieke kennis en kunde nodig is.
 • Bedrijven die HR willen structureren of implementeren.
 • Bedrijven die met een HR professional willen sparren die verstand heeft van alle facetten die HR rijk is en daarbij uw business als uitgangspunt heeft.

Voordelen

 • De voordelen van een HR abonnement op een rijtje
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.
 • Uw eigen HR adviseur die uw organisatie kent en volledig met u meedenkt. Ook als het gaat om personeelskosten.
 • Wij houden u altijd op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving en zorgen voor de inregeling hiervan binnen uw organisatie.

Werkwijze

Wanneer u een HR abonnement afslui, voeren wij eerst een Quickscan uit. Zo analyseren wij wat er allemaal al op P&O gebied is geregeld. Deze resultaten leggen wij naast de wensen die er zijn, zodat wij overzichtelijk krijgen welke zaken er nog geregeld moeten worden. Vervolgens kijken wij of de contracten en andere documenten die u gebruikt up-to-date en goed zijn. Ook beoordelen wij of alle subsidies en premiekortingen op het gebied van personeel wel optimaal benut worden. Dit kan flinke besparingen opleveren!

Aanpassingen en verbeterpunten die wij met de Quickscan vaststellen overleggen wij met u. Samen kijken we welke aanpassingen uitgevoerd moeten worden. Hiervoor is het urentegoed van de eerste of eerste 2 maanden te gebruiken, maar er is ook de keuze om hier een aanvullende factuur voor te vragen. Alles gebeurt in overleg!

Aanvullende diensten

Human Resource heeft vaak raakvlakken met andere zakelijke disciplines. Dit vraagt om specialistische kennis. Operam HR Advies beschikt over een breed netwerk van specialisten op het gebied van o.a.: pensioen, opleidingen, belastingen, payrolling, advocatuur, Arbo en coaching. Zo kan Operam op alle vlakken ondersteuning bieden en passend advies geven.

Tarieven

De behoefte aan HR advies en ondersteuning groeit mee met het aantal medewerkers. Het tarief wordt daarom gebaseerd op uw personeelsbestand en wordt maandelijks vooraf betaald. Alle HR (P&O) werkzaamheden en alle advies- en ondersteuning zijn bij de uren van uw abonnement inbegrepen. Elk half jaar kijken wij opnieuw naar het personeelsbestand. Valt u hiermee in een trede hoger of lager, dan zal vanaf de eerstvolgende maand het nieuwe tarief gelden.

 

Aantal medewerkers

Advies/ondersteuning uren

Tarief*

0-5

1,5

99,-

6-10

2,5

125,-

11-20

4

200,-

21-50

6

300,-

50-100

in overleg

offerte op maat

>100

in overleg

offerte op maat

 

Uren die niet zijn opgemaakt, mogen worden meegenomen  naar de volgende maand. U kunt maximaal een tegoed van 2 maanden hebben als de nieuwe maand ingaat. Zijn er meer uren gebruikt, dan worden extra uren gefactureerd tegen €50,- per uur*. Wij overleggen dit altijd van tevoren.

*Alle genoemde tarieven zijn excl. BTW. 

Wilt u meer weten?

Meer weten over wat wij kunnen betekenen? Schroom niet en neem contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0645166 of vul ons contactformulier in.

24/7 een HR adviseur beschikbaar met het HR (P&O) abonnement van Operam HR Advies

Neem contact op

Contact

Trainingscentrum Crescendo
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

KvK: 64730646

0615 50 72 52


Contact