Neem contact op 0615 50 72 52

Incompany opleidingen: personeelstrainingen op uw locatie

Uw personeel op het gebied van logistiek, transport en veiligheid praktijkgericht trainen op de bedrijfslocatie? Dat kan met onze voordelige incompany trainingen!

Operam Opleidingen biedt incompany personeelsopleidingen op het gebied van onder andere logistiek, transport en veiligheid tegen een scherp tarief. Onze trainingen worden gegeven door heel Nederland en zijn er al vanaf de voordelige prijs van €650,-. 

Voordelen van trainen op uw eigen bedrijfslocatie

Onze trainingen zijn erop gericht de dagelijkse veiligheid van uw personeel te waarborgen en vergroten. Daarom werken wij binnen ons opleidingsinstituut met specialisten die op bedrijfslocaties trainingen geven. Uw personeel ontvangt zo een relevante, gedegen opleiding die aansluit bij situaties uit de dagelijkse praktijk. De voordelen van trainingen incompany laten plaatsvinden op een rij:

  • Realistische praktijksituaties nabootsen
  • Geen reistijden naar een locatie elders
  • Makkelijk af te stemmen op de agenda van werknemers

Risicovolle situaties en calamiteiten

Ook de praktijk onder uitzonderlijke omstandigheden bootsen wij na, zodat personeel goed voorbereid is op risicovolle situaties en calamiteiten. Uw personeel is daardoor zoveel mogelijk voorbereid op extreme situaties en is in staat in deze gevallen onder veilige omstandigheden effectief te reageren.

Aanbod opleidingen

Operam Opleidingen ontzorgt bedrijven door de kennis over veilig en verantwoord werken onder het personeel binnen 1 tot enkele dagen te verbeteren. Ons assortiment aan cursussen en opleidingen is divers: wij bieden cursussen aan op het gebied van VCA en BHV tot het werken met een reach- of heftruck.

Een greep uit het aanbod van onze incompany opleidingen:

Incompany trainingen op maat

Buiten de genoemde trainingen bieden wij trainingen op maat. Heeft u een verzoek voor een training die niet op onze website staat? Neem contact met ons op om uw verzoek te bespreken; wij beschikken over een zeer breed netwerk van docenten en vakkennis, waardoor wij op alle opleidingsvragen in kunnen spelen.

Meer weten over onze incompany bedrijfsopleidingen?

Wilt u meer weten over incompany trainingen en personeelsopleidingen op het gebied van onder andere logistiek, transport en veiligheid? Neem vrijblijvend contact met ons op nummer 085-0645166 of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

 

Neem contact op

Nieuws

Operam Opleidingen wordt Crescendo!

Na uitgebreide gesprekken is onlangs overeengekomen dat met ingang van 1 juli 2019 alle opleidingsactiviteiten van Operam worden overgenomen door Trainingscentrum Crescendo.

 

>>