Neem contact op 0615 50 72 52

VCA cursus 1 dag

VCA cursus volgen in 1 dag bij Operam. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van VCA cursussen en trainingen. Haal binnen 1 dag jouw VCA diploma. Dankzij de VCA cursus krijg jij kennis over veiligheid, milieu en gezondheid. Wist je dat een VCA diploma of certificaat vereist is om bepaalde werkzaamheden te verrichten of toegang te krijgen tot terreinen? Dit kan jij binnen een dag halen met de VCA cursus van Operam.

VCA cursus: veilig op de werkvloer

Tijdens de VCA cursus van Operam leer je over de actuele wet- en regelgeving. Je leert hoe ongevallen op de werkvloer kunnen worden voorkomen en over verantwoord werken. Tijdens de VCA cursus komen een aantal praktijksituaties met kans op gevaar aan bod. Jij leert met de VCA cursus hoe jij jezelf en anderen kunt beschermen en hoe je moet optreden bij ongevallen.

Binnen 1 dag kan jij al VCA Basis certificeert zijn. Wij bieden diverse VCA cursussen aan door heel Nederland, zo kun jij de VCA cursus altijd bij jou in de buurt volgen. Ook bieden wij VCA cursussen en trainingen incompany aan. Zo kunnen jouw medewerkers tegelijk en binnen 1 dag hun VCA certificaat halen. Kies je voor de VCA cursus van Operam, dan kies je voor kwaliteit en garantie op een goede gecertificeerde werknemer. De VCA cursus wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde instructeur.

Heb jij op snelle termijn een VCA certificaat nodig? Bij Operam kun je snel terecht om de VCA cursus te volgen. Binnen 1 dag heb jij jouw VCA certificaat gehaald. Daarnaast is het ook mogelijk om de cursus online te volgen, via de VCA e-learning.

Laagdrempelige VCA cursus

De VCA cursus van Operam is laagdrempelig en gemakkelijk te volgen. Er zijn geen voorbereidingen nodig en binnen 1 dag kan jij het certificaat binnen hebben. Meld je gemakkelijk aan via de website voor de VCA cursus van Operam.

Wij bieden ook VCA cursussen aan voor mensen die al gecertificeerd zijn en een herhalingstraining willen volgen. Wil jij een VCA cursus volgen? Ga dan naar VCA cursus of VCA cursus incompany. Voor vragen kun je bellen naar 085 – 0645166 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Nieuws

Operam Opleidingen wordt Crescendo!

Na uitgebreide gesprekken is onlangs overeengekomen dat met ingang van 1 juli 2019 alle opleidingsactiviteiten van Operam worden overgenomen door Trainingscentrum Crescendo.

 

>>
 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Trainingscentrum Crescendo
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

KvK: 64730646

0615 50 72 52


Contact