VCA cursus Hoofddorp

Voor een VCA cursus in Hoofddorp bent u bij Operam aan het juiste adres. Wij verzorgen voor particulieren en bedrijven VCA cursussen in Hoofddorp. Ben jij werkzaam in de bouw, haven, petrochemie of overheid in Hoofddorp? Dan ben jij verplicht om VCA gecertificeerd te zijn. Dankzij de VCA cursus van Operam doe jij kennis op over veiligheid, milieu en gezondheid.

Veilig werken dankzij de VCA cursus in Hoofddorp

Tijdens de VCA opleiding en cursus van Operam Opleidingen leer jij veilig en verantwoord te werken. De cursus in Hoofddorp zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent van alle relevante wet- en regelgeving en hoe je deze moet toepassen. Tijdens de VCA cursus komen er een aantal praktijksituaties met kans op gevaar aan bod. Hierbij kun je denken aan gevaarlijke stoffen, machines, elektriciteit, brand en werken op hoogte of afgesloten ruimtes. Dankzij de VCA cursus in Hoofddorp leer jij hoe jij jezelf en anderen kunt beschermen en hoe op te treden bij ongevallen.

Laagdrempelige VCA cursus in Hoofddorp

De VCA cursus van Operam is laagdrempelig en gemakkelijk te volgen. Binnen een dag kan jij het VCA certificaat halen in Hoofddorp. Er zijn geen voorbereidingen nodig en je kunt zo aan de slag met de cursus. Binnen 1 dag kan jij al VCA Basis gecertificeerd zijn. Operam biedt VCA cursussen aan voor bedrijven en doet dit incompany. Hierdoor kunnen jouw medewerkers in 1 dag en tegelijk hun certificaat halen. Daarnaast bieden wij ook voor particulieren in Hoofddorp te VCA cursus aan.

Kies je voor de VCA cursus van Operam, dan kies je voor kwaliteit en garantie op een goede gecertificeerde werknemer. De VCA cursus wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde instructeur.

VCA cursus Hoofddorp aanmelden

Wil jij de VCA cursus in Hoofddorp volgen? Meld je snel aan, want vol = vol. Wil jij een VCA cursus volgen? Ga dan naar VCA cursus of VCA cursus incompany. Voor vragen kan je bellen naar 085 – 0645166 of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Nieuws

Operam Opleidingen wordt Crescendo!

Na uitgebreide gesprekken is onlangs overeengekomen dat met ingang van 1 juli 2019 alle opleidingsactiviteiten van Operam worden overgenomen door Trainingscentrum Crescendo.

 

>>
 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Operam Opleidingen & HR advies
Reaal 28A
1628 RB Hoorn

KvK: NL58998004

085-0645166


Wij zijn buiten kantoortijd en in het weekend bij noodgevallen bereikbaar op 06-50234441.

 

Contact
65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer