Neem contact op 0615 50 72 52

VCA cursus Hoorn

De VCA cursus in Hoorn van Operam kan jij al binnen 1 dag halen. Bij Operam ben je voor een VCA cursus aan het juiste adres! Wij verzorgen VCA cursussen in Hoorn voor particulieren en bedrijven. Wanneer je werkzaam bent in de bouw, haven, overheid of petrochemie, ben je verplicht om VCA gecertificeerd te zijn. Dankzij de VCA cursus in Hoorn van Operam doe jij kennis op over gezondheid, veiligheid en milieu.

VCA cursus Hoorn al in 1 dag halen

Jouw VCA certificaat kan jij in Hoorn al in een dag halen. Wij bieden diverse VCA-trainingen aan in Hoorn. Deze cursussen bieden wij zowel voor particulieren als incompany aan. Tijdens de VCA cursus in Hoorn leer je over de actuele wet- en regelgeving. Je leert hoe ongevallen op de werkvloer kunnen worden voorkomen en over verantwoord werken. Tijdens de VCA cursus komen er een aantal praktijksituaties met kans op gevaar aan bod. Hierbij kun je denken aan gevaarlijke stoffen, machines, elektriciteit, brand en werken op hoogte of afgesloten ruimtes. Dankzij de VCA cursus in Hoorn leer jij hoe jij jezelf en anderen kunt beschermen en hoe op te treden bij ongevallen.

Laagdrempelige VCA cursus Hoorn

De VCA cursus van Operam is laagdrempelig en gemakkelijk te volgen. Er zijn geen voorbereidingen nodig voor de cursus in Hoorn. Via onze website kun jij jezelf gemakkelijk aanmelden voor de VCA cursus in Hoorn. Kies je voor de VCA cursus van Operam, dan kies je voor kwaliteit en garantie op een goede gecertificeerde werknemer. De VCA cursus wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde instructeur.

VCA cursus Hoorn aanmelden

Wil jij de VCA cursus in Hoorn volgen? Meld je dan nu snel aan, want vol = vol. Wil jij een VCA cursus volgen? Ga dan naar VCA cursus of VCA cursus incompany. Voor vragen kun je bellen naar 085 – 0645166 of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Nieuws

Operam Opleidingen wordt Crescendo!

Na uitgebreide gesprekken is onlangs overeengekomen dat met ingang van 1 juli 2019 alle opleidingsactiviteiten van Operam worden overgenomen door Trainingscentrum Crescendo.

 

>>
 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Trainingscentrum Crescendo
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

KvK: 64730646

0615 50 72 52


Contact
65plus in het onderwijs
Curves
Lifemaxx
Holland lift
Pets & Co
Safety lift
TMG
Zaan Expresse
grut en groot
Mooi Parfumerie
MTB
Personality
Primera
Puik
Catawiki_Ton de Wit
W. van der Niet
Rozen & Radijs
Lunchroom Onder Ons
Cafetaria de Steijger
Konijn Houtbwerking
babyplus
HC Glasservice BV.
Paul van Wees interieur
Robers Vastgoedonderhoud
ASR Security & Services
Tandheelkundig centrum Schagen
FHS Flexible Human Services
Rabbel Zandvoort
Add Social
Feestcafe Vièra
Mohrcare
Binck
Cavallaro
C&P
Collectione
Geotech
Tandartspraktijk Raadhuisplein
deitmers
monkey_msr
Vaart
oosteinde
suikerbol_woestehoogte
blush
bot
Gebroeders Boots
MDL Online
ProGym
Skicentrum Hillegom
4u2
706
Meer voor fietsen
Trans fleur
tv dijkzicht
wijkcentrum daalmeer
zeilschool aalsmeer